Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaco88

marien111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do poinformowania iz gracz o nicku kaco88 jest hackiem nie dość iz we wszystkich roomach każdego wyzywa do tego gra non stop na GPS i nawet tego nie ukrywa normalnie leci napi*** przez ściany i wgl prosił był o wysłanie raporta iż moj support nie działa

JEŚLI DASZ + TO CI GO ODDAM (chyba że chcesz -) A jeśli zobaczę - chyba wiesz co Ty zobaczysz.

Opublikowano

z tym praktycznie każdy to bym się wstrzymał bo nie wszyscy są na tyle pojeba..... zeby hackowac lepiej nie grac i prosiłbym polaków żeby jak polak prosi to wyszli a nie się śmieją jeszcze w ryj jak pojebane dzieciaki można przecie nabijać kile na kim innym

Opublikowano

Ej ale to nie jest Support War Rockowy, że zgłaszasz kolejnego czita, jesteś żałosny, Wiesz Co to Znaczy Multi Player Cheats? Trzeba być takim tępymm że nie wiem i jeszcze takie głupoty pisać. Po 2 kogo to obchodzi, myślisz że na zawołanie ktoś go zbanuje? Pomyśl...

Nie bądź żyła, plusikowe się należy. ;DD

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się, że się tak wyraże. Ja go znam od zawsze. Jest moim kolegą, On nawet hacków nie umie włączyć a gra tak zajebiscie. Jest czyściutki jak łza. Poprostu gra już w to od samego początku a pozatym my często gramy i gadamy na ts'ie to już przyzwyczailiśmy się do takich leszczy co wypisują, że mamy hacki.

@kis0ugura a o tobie to nawet nie wyraże własnej opinii. Pisz sobie ticketów nawet 1000 i nic mu nie stwierdzą.

Opublikowano

Facet chyba fora pomyliles. To forum o hackach itp..

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

@2up no ładnie on naprawde gra na hackach niebroń go chyba przez przypadek włączył reklame hacka i leciała naprawde na sayu. A tak to jak @up.

Zadowolony z bycia człowiekiem?

-Gdzie złożyć zażalenie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...